Vi har travlt, og søger derfor en dygtig support- og driftstekniker til hovedsædet i Vester Hassing, til at hjælpe os med at servicere vores løsninger.

Vi er en virksomhed i rivende vækst og størrelsen og antallet af installationer vokser hastigt. Vi søger derfor en dygtig kollega til vores support- og driftsteam. Du vil befinde dig blandt engagerede og dygtige kollegaer, som du kan bruge til sparring og udvikling af dine kompetencer. BLIP Systems beskæftiger 20 medarbejdere.

Vores BlipTrack løsning sætter dem, der er ansvarlige for vores infrastruktur, i stand til at træffe beslutninger på baggrund af pålidelige data. 

BlipTrack anvendes bla. i:
Lufthavne i hele verden herunder New York, Bruxelles, Oslo, København, Edinburgh, San Diego, Genevé, Keflavik og Cincinnati. Vejmyndigheder i bla. ThailandDanmark, New Zealand, Schweiz, England, Sverige, Irland og Canada. Banegårde i Holland og England. Skisportssteder i USA. Forlystelsesparker i Danmark og England. Begivenheder og festivaler i bla. Danmark.

BlipTrack er et serverbaseret system, der opsamler og analyserer data fra BLIP Systems´ egne sensorer (Bluetooth/WiFi), og sensorer fra tredje part, herunder kamera, radar, infrarød tællere, boarding pass om meget andet. Serverløsningen er baseret på Java Enterprise. BLIP Systems er ansvarlig for driften af disse servere, enten hos vores egen hosting-partner (drives som en ’Private Cloud’) eller i kundens datacenter.

Arbejdsopgaver:
•Opsætning og konfiguration af vores produkter.
•Administration og vedligeholdelse af servere og applikationer.
•Support og rådgivning af kunder.

Den rette person er:
•Serviceminded og kundefokuseret – vi lægger en ære i altid at være fleksible og at yde markedets bedste kundeservice.
•Ansvarsbevidst, felksibel og selvkørende.
•Flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Vores løsninger er komplekse, så du skal kunne dokumentere teknisk indsigt og flair. Fagligt set skal du være hjemmevant i server-systemer. Vores produkter kører på både Linux og Windows, så du skal have værktøjskassen til begge platforme i orden. Du bør også have kendskab til SQL – gerne Oracle.

Derudover er vi åbne for muligheder. Med andre ord: Vi kigger mere efter talentet og personligheden end efter uddannelse og erfaring. Du ved du har det der skal til for at løfte denne opgave, og det er derfor du søger stillingen.

Vi tilbyder:
•Et spændende og afvekslende job med gode arbejdsforhold og en åben, direkte og uformel tone.
•Ansættelse med det samme eller efter aftale.
•Job i et firma, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor alle kan få lov at sætte deres præg på udviklingen.
•Arbejdssted: BLIP Systems, Hækken 2, Vester Hassing, 9310 Vodskov
•Gode muligheder for personlig og faglig udvikling gennem selvstændige arbejdsopgaver.
•37 timers arbejdsuge.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt efter kvalifikationer. 

Er du den profil, som vi søger, og matcher jobbet dine ønsker, så send os en ansøgning med emnet “Support- og driftstekniker ” til

Nærmere information omkring jobbet kan fås ved at kontakte Søren Ulrik på telefon 22737686.