International Sales Manager 

Brænder du for rådgivning og strategisk salg af tekniske løsninger? Vil du være med til at sikre den fortsatte succes i en innovativ virksomhed? Motiveres du af at have det meste af verden som din arbejdsplads?  

 
BLIP Systems er netop blevet en del af Gentrack Group, der er børsnoteret og markedsførende på tekniske løsninger til blandt andet lufthavne. BlipTrack-løsninger er et af Blip Systems højt profilerede produkter, som tracker og indsamler værdifuld logistikdata fra mobiltelefoner, når passagerer færdes i lufthavnen. Der er iværksat store vækstplaner for BLIP Systems, og der udvides med adskillige medarbejdere inden for både salg og teknik.  
 
Hvad får du?  
Med reference til den administrerende direktør får du ansvaret for at drive og udvikle salget inden for rådgivning og salg af BlipTrack-løsninger. Dermed kommer du til at bidrage til den fortsatte udvikling i forhold roadmap, og samtidig også bidrage til udvikling af Airport segmentet. Størstedelen af rådgivnings- og salgsaktiviteterne foregår udenfor Danmarks grænser primært i EMEA, NA og APAC. Du får et grundigt kendskab til Blip Systems produkter, som vil give dig en endnu stærkere position i samarbejdet med dine kunder. Du får ansvaret for eget salgsbudget, og har stor indflydelse på markedsføringstiltag og udviklingsplaner for produktet BlipTrack.  
 
Du vil kunne vælge at arbejde ud fra BLIP Systems kontor i Vester Hassing ved Aalborg eller kontoret i Roskilde. Rejseaktivitet vil være en naturlig del af det internationale salg, og du skal regne med 50 – 75 rejsedage om året.  
 
Kulturen hos Blip Systems er uformel og med en ledelsesstil i øjenhøjde. Du vil opleve en stor grad af innovation og samtidig en ambitiøs kultur både i forhold til udvikling af produkter og vækst.  
 
Din gage og øvrige ansættelsesvilkår vil matche dine kvalifikationer. En del af lønnen vil være resultatorienteret.  
 
Hvem er du?  
Det er centralt, at du er en dygtig forhandler, besidder evnen til at åbne døre, analysere behov med afsæt i en god forståelse for matematik og statistik, udvikle relationer og sammen med dit team lukke salget.  
 
Du trives med et tværfagligt samarbejde i et team med internationalt fokus, og vil i det daglige få masser af støtte fra en erfaren produkt-, udviklings- og implementeringsafdeling.  
 
Motivation finder du i at arbejde i et dynamisk og innovativt miljø, hvor du skal udfylde rammerne for stillingen og derved præge og udvikle markedstiltag samt nye segmenter og produkter.  
 
Du kan dokumentere resultater fra en ihærdig, fokuseret og langvarig indsats. Sandsynligvis fra en B2B-virksomhed, der opererer internationalt – gerne med branche erfaring indenfor kapacitetsplanlægning, lufthavne eller andre transport vertikaler. Din metode er struktureret og analytisk, og du er en kompetent kommunikator. Du har erfaring i at bruge CRM som en del af planlægningen og opfølgningen på salgsindsatsen. Som operationel i det daglige salgsarbejde med egen kundeportefølje skal du kunne gå foran og vise, hvordan projektsalg gennemføres fra ide over forhandling til ordren er lukket.  
 
Virksomheden  
Du tilbydes en stilling i en attraktiv dansk virksomhed med en international kundebase, hvor kvalitet og innovation påskønnes.  
 
BLIP Systems vil med BlipTrack sætte dem, der er ansvarlige for vores infrastruktur, i stand til at træffe beslutninger på baggrund af pålidelige data. BlipTrack samler data fra forskellige typer af sensorer og danner derudfra et integreret billede. Trafik og lufthavne er veletablerede forretningsområder for BLIP Systems, men fremtiden kommer også til at omfatte nye forretningsområder.  
 
 
Har du spørgsmål, kan du ringe til seniorkonsulent Annette Randrup Hansen på 30628923. Stillingen skal besættes snarest, og vi behandler derfor ansøgninger løbende.
Scroll to top